Huurdersraad De Driehoek

Huurdersraad De Driehoek behartigt de belangen van huurders die een woning huren bij Woningstichting het Grootslag. De huurdersraad opereert onafhankelijk van Het Grootslag. Heeft u een vraag, opmerking of idee voor de huurdersraad? Neem dan contact met ons op via info@huurdersraaddedriehoek.nl.

Leden Huurdersraad De Driehoek
Huurdersraad De Driehoek heeft op dit moment 14 leden. Wie dit zijn, kunt u hier zien. Wilt u lid worden van de huurdersraad? Neem dan contact met ons op.

Werkgroepen
In Huurdersraad De Driehoek zijn werkgroepen actief die zich richten op verschillende onderdelen. De werkgroepen werken in opdracht van De Driehoek, rapporteren hun bevindingen en doen voorstellen aan de voltallige Huurdersraad. De werkgroepleden hebben hierbij een adviserende rol. In totaal gaat het om zes werkgroepen met ieder hun eigen aandachtsgebied:

  • Werkgroep Sociaal Domein en Leefbaarheid
  • Werkgroep Strategisch Vastgoedbeleid
  • Werkgroep PR & Communicatie
  • Werkgroep Maatschappelijk Adviesraad
  • Werkgroep Beste Buurt Idee


Prestatieafspraken
Op basis van een woonvisie van de gemeente maakt Het Grootslag samen met Huurdersraad de Driehoek en de gemeenten Drechterland en Medemblik meerjarige prestatieafspraken. Lees hier meer over deze afspraken.

 

Neem contact op met Huurdersraad De Driehoek

Velden met een * zijn verplicht

Of mail naar info@huurdersraaddedriehoek.nl